22
Jan

Att söka jobb i Dubai

   Posted by: Lena   in Bo i Dubai

Jag har egentligen ingen aning om hur man söker jobb i Dubai då jag inte har behövt göra det. Mats fick ju sitt genom erbjudande av folk han känner.

Det jag har är 2 sidor som man kan titta på. http://www.gnads4u.com/ och http://www.dubizzle.com/  MEN jag kan inte garantera att dom är bra.

Sedan är det väl att googla som gäller. Kolla på företagen direkt om dom har någon annons ute på sin hemsida. Kontakta företagen direkt med sin fina portfolio.

Men enklast är väl att man har kontakter på något vis. Kanske t.om genom sitt jobb / skola eller något sånt.

Kanske det finns någon av mina läsare här i Dubai som kan berätta hur dom har fått jobb eller någon dom känner har fått jobb.

Här nere kan man alltid läsa annonserna i tidningarna men det är ju lite svårt då för den som bor i Sverige förstås :P

Har man ingen utbildning är det svårt att få ett bra jobb, då ska man ha tur. Nog för att jag vet att med tur och känningar så kan man ju alltid få jobb även om man har taskig utbildning :P

Fast som jag skrev tidigare så avskedas det ju en hel del folk här i Dubai.

Jag får väl uppdatera det här då jag kommer över någon mer information men det här är allt jag vet om att söka jobb för tillfället i alla fall.

Och så har vi då Family in Dubai dom kanske vet. Hittar inget på sidan om att söka jobb men jag har bara flummat igenom den.

Tags:

This entry was posted on torsdag, januari 22nd, 2009 at 10:15 and is filed under Bo i Dubai. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment