Katten Felix går fram och åter

Gästbok
Välkommen till Lenas hemsida.
 
     
   

Jag heter Lena och är 40+ och bor i Sollefteå (som ligger ungefär mitt i Sverige) med min familj som består av min sambo Mats och mina söner Billy och Jimmy

Jag började med den här sidan 1997 då vi hade varit till Thailand för första gången. Jag kunde inte så mycket om hemsidebyggen då. Jobbade i FrontPage men har nu gått över till Dreamweaver.
Jag har inte kommit så långt på den som ni nog ser :O)
Nu har jag ändrat så att länkarna till dom resor som vi har gjort har jag lagt på en egen hemsida och här ligger den. 
 

Jag gillar förståss lite annat än att resa också, så som att leka med datorn, lyssna på musik, läsa böcker (Favorit författare är Nora Roberts, Sidney Sheldon och Michael Connelly), att skriva, måla på möbler, dansa o.dyl.

Min musiksmak är mycket varierande. Absoluta favoriten är Bon Jovi (Var på hans konsert i Stockholm den 31 Maj 2001) och No Doubt men lyssnar även mycket på ERA, Enigma.

Fantasibilder tycker jag om att titta på.  Min favorit är Boris Vallejo. En annan konstnär som jag också gillar väldigt mycket är Salvador Dali.

3:e Mars 2002 avslutade jag min Web design utbildning. Få nu se om jag min sida blir något bättre. Här kan ni se resultatet av mitt slutprov.

 

 

 

Välkommen tillbaka!

  Gästbok
Webmaster Lena Jonsson Senast uppdaterad: 2004-01-27